Op zoek naar een kavel?

Meer weten?

Gemeentelijke kavels

Tussen de Bangert en de Westerblokker en ten westen van de Strip ligt plangebied 5A. Sinds maandag 10 mei 9.45 uur staan in deelgebied 4, 11 kavels (U24 t/m U34) in de verkoop. De kavelpaspoorten vindt u op hoorn.nl/vrijekavels. De opties worden op volgorde van binnenkomst afgegeven. Meer informatie over de verkoopprocedure vindt u op hoorn.nl/vrijekavels.

Vrije kavels Gemeente Hoorn

Meer informatie

Meer informatie over de procedure, grondprijzen en vragen en antwoorden vindt u op hoorn.nl/vrijekavels

De kavelpaspoort(en) U24 tot en met U34 en meer informatie over de procedure, grondprijzen en vragen en antwoorden vindt u op hoorn.nl/vrijekavels

Bent u op zoek naar informatie over de kavels U1 t/m U23 in fase 5A deelgebieden 1 tot en met 3? De bovenstaande documenten zijn ook daarop van toepassing. .

Kavelpaspoorten

image alt

Over fase 5A

Fase 5A ligt tussen de Bangert en de Westerblokker en grenst aan de zijkanten aan oud-Blokker en uitvalsweg de Strip. De wijk ligt dicht bij de centra van Blokker, Zwaag en Bangert en Oosterpolder met voorzieningen zoals supermarkten en scholen. De Strip heeft een goede verbinding met de N307 (Westfrisiaweg) en de A7.

Dit nieuwe gebied krijgt veel groene openbare ruimte en wordt autoluw. Ook wordt er een wijkpark aangelegd, het Kloosterpark. De brede watergang, de Kieftsloot, is aangesloten op het vaarnetwerk naar Enkhuizen. Elk deel van de fase heeft een eigen woonsfeer. Elke woonsfeer heeft een aantal speciale kwaliteitseisen. Hierdoor wordt de sfeer van het gebied versterkt door de woningen op de kavels.

Wat is er te doen in de buurt? Voorzieningen
Lees alles over de stad Hoorn