Logo Logo

Contact

Heb je een vraag over de nieuwe wijk of een van de nieuwbouwprojecten in Bangert en Oosterpolder? Stuur een e-mail naar info@bangertenoosterpolder.nl. Wij helpen je graag verder.

Voor informatie over het woningaanbod in de deelgebieden, kun je rechtstreeks contact opnemen met de gemeente via onderstaand telefoonnummer of de betreffende ontwikkelaars van de OMH. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Bangert en Oosterpolder? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

0229 252 200

Stel je vraag

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Het formulier is succesvol ontvangen. Wij zullen uw vraag beantwoorden. Voor specifieke interesse in een woning of kavel dient u zich bij de betreffende partij te melden (zie http://www.bangertenoosterpolder.net/plan/partners).

OMH

De nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder wordt ontwikkeld door de gemeente Hoorn in samenwerking met verschillende partners, die zich hebben verenigd in de Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn B.V. (OMH).

OMH logo

Bewust nieuwbouw

Bewust nieuwbouw

Op de website www.bewustnieuwbouw.nl vind je alle informatie over nieuwbouw: vanaf de oriëntatiefase tot en met de oplevering van je woning.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?