De Stolptuin: Groen en waterrijk

De Stolptuin

In het woongebied Bangert en Oosterpolder verrijst een nieuwe groene en waterrijke buurt. ‘De Stolptuin’ komt aan de noordoostelijke rand van Hoorn, omringd door de oude dorpslinten Blokker en Zwaag en vlakbij de monumentale stolpboerderij ‘De Barmhartige Samaritaan’.

Gevarieerd aanbod met een prachtige architectuurstijl en dorps karakter

De Stolptuin is een ontwikkeling van Exploitatiemaatschappij Westfriesland (een samenwerking van Linden Groep bv en AM bv). Hier komt een gevarieerd woningaanbod met 94 duurzame koop- en huurwoningen met een prachtige architectuurstijl met dorps karakter. Charmante twee-onder-één-kapwoningen en enkele royale vrijstaande woningen aan het water en bijzondere rijwoningen en rug-aan-rugwoningen aan de groenstroken.

Interesse in de nieuwbouw van De Stolptuin?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Stolptuin? Neem dan een kijkje op de website van De Stolptuin, meld je aan als geïnteresseerde en ontvang onze nieuwsbrieven.

Bekijk De Stolptuin

Verenigde ontwikkelaars

Bij de ontwikkeling van Bangert en Oosterpolder werkt de gemeente Hoorn samen met verschillende ontwikkelaars, verenigd in de Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn B.V. (OMH): BPD, Ooms Wonen, Vos' Hoorn BV, Zeeman Vastgoed, Intermaris, Pré-Bo-West BV, Linden Groep bv en AM bv (Exploitatiemaatschappij Westfriesland).

Elke ontwikkelaar heeft zijn eigen aanbod van woningen in Bangert & Oosterpolder.

De partners en hun aanbod

Exploitatiemaatschappij Westfriesland

Exploitatiemaatschappij Westfriesland, een samenwerking van Linden Groep bv en AM bv, ontwikkelt 94 duurzame koop- en huurwoningen in De Stolptuin, gelegen in Bangert en Oosterpolder aan de noordoostelijke rand van Hoorn. Van twee-onder-een-kapwoningen, rug-aan-rug-woningen tot rijwoningen en vrijstaande woningen. Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen is onze passie. Met oog op mens, milieu en maatschappij want ieder project is uniek. Vanaf de start bieden wij alle mogelijkheden om van de toekomstige woning een echt thuis te maken. Van de al complete basis afwerking tot helemaal woonklaar en passend bij persoonlijke woonstijl, wensen en budget.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Een woning kopen in De Stolptuin? Zo werkt het!