Een nieuw wijkje: de Bangertse Tuin

Het project was al lange tijd in voorbereiding, maar vanaf nu kunnen we ons nieuwste project delen via een eigen (nieuwe) website: de Bangertse Tuin! Een kleinschalig nieuw buurtje, omsloten door bestaande bebouwing, met 14 woningen aan een nieuw aan te leggen park. En in een oude boomgaard waar ooit (buiten en binnen in de kassen) fruit groeide. En dat allemaal in het historische hart van de Bangert: eeuwenlang een nationaal en internationaal bekend fruitteeltgebied. De 'Betuwe van West-Friesland'. 

Prachtige plek, wonderschoon wonen!

17 augustus '22

In de Bangertse (fruit)Tuin realiseren we vrijstaande woningen, tweekappers en semi-bungalows. 14 in totaal. Op site van de Bangertse Tuin vind je alle relevante en actuele informatie die beschikbaar is. Zoals bijvoorbeeld over deze bijzondere plek en de directe omgeving, aan een van de oudste wegen in de Bangert: de Koewijzend. Of over de bijzondere historie van deze plek.

Maar je vindt hier natuurlijk ook alles over de bereikbaarheid van de buurt, de nabijgelegen voorzieningen en natuurlijk het projectplan. En via allerlei nieuwsberichten op deze site in een later stadium (niet onbelangrijk) alle details over de 14 woningen. Aanvankelijk allereerst de voorlopige schetsen, later de artist impressies, de details per woningen, de prijzen en de verkoopplanning van het project.  
   

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Bekijk dan de (wijk)site van de Bangertse Tuin. Wil je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de Bangertse Tuin? Schrijf je dan nu hieronder in voor de nieuwsbrief die maandelijks verschijnt. Geheel vrijblijvend, verplicht tot niets en is gratis.