Ligging Bangert en Oosterpolder

De nieuwbouw van Bangert en Oosterpolder ligt tussen de dorpen Blokker en Zwaag, ten noordoosten van Hoorn. Door de wijk loopt de 2 kilometer lange hoofdontsluiting 'De Strip', met aan een kant waterpartijen. Ten westen van de nieuwbouwwijk wordt een park aangelegd.

De wijk in Hoorn waar iedereen wil wonen

Bangert en Oosterpolder is een veelzijdige wijk met West-Fries karakter, die dankzij vele groen- en waterpartijen rust en vrijheid ademt. De langgestrekte dorpskern de 'Westerblokker' en de Dorpsstraat van Zwaag bieden voorzieningen voor het dagelijkse levensonderhoud. Om de hoek ligt het gezellige, monumentale centrum van Hoorn.

Bangert en Oosterpolder biedt het beste van 2 werelden: de charme van het wonen in een dorp en de voorzieningen en sfeer van de stad dichtbij. Bangert en Oosterpolder ligt aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag. Het noordelijke deel van de wijk is zo goed als af en wordt volop bewoond. Richting het zuiden breidt de wijk zich verder uit. Bewoners zeggen zelf over hun wijk dat ze het ruim en rustig vinden, kleurrijk, gevarieerd en kindvriendelijk.

Snelle verbinding met A7 en station om de hoek Bereikbaarheid
Overzicht van deelgebieden en ontwikkelaars Aanbod