Logo Logo

Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn BV

De wijk Bangert en Oosterpolder heeft woningen in allerlei soorten, maten en prijzen. Iedereen kan hier een nieuwbouwhuis naar wens vinden. De gemeente en de participerende ontwikkelaars, verenigd in de OMH (Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn B.V.), hebben elk hun eigen woningaanbod in de verschillende deelgebieden in de nieuwbouwwijk. Je leest op deze pagina welke partijen samenwerken in Bangert en Oosterpolder.

BPD

BPD ontwikkelt 42 woningen in het nieuwbouwplan 'Waterzicht' in Bangert en Oosterpolder: 13 rij-, 4 hoekwoningen, 9 vrijstaande woningen en 16 tweekappers. 
De verkoop van plan Waterzicht is voorspoedig verlopen. Alle woningen zijn verkocht en de start bouw staat gepland voor februari. 

Intermaris

Intermaris realiseert in fase 5 circa 80 huurwoningen in Bangert en Oosterpolder. Dit zijn, net als onze vorige projecten, eengezinswoningen. De bouw start rond 2018. De verhuurprijzen zijn momenteel nog niet vastgesteld. Ook is nog niet bekend wanneer de verhuur van deze woningen start, maar dit zal rond de oplevering zijn. De verhuur verloopt via ons reguliere woonruimteverdeelsysteem.

Ooms Bouw & Ontwikkeling

Ooms Bouw & Ontwikkeling; aannemer én projectontwikkelaar. Twee disciplines, één bedrijf. En dat al meer dan 100 Jaar! Bij Ooms Bouw & Ontwikkeling vindt u alle ingrediënten voor een succesvol bouwproject. Veel ervaring, actuele kennis en een breed scala aan producten en diensten. En bovenal: passie en betrokkenheid. Ooms Bouw & Ontwikkeling realiseert risicodragende projecten, zowel zelfstandig als in samenwerkingsverbanden. Dit kunnen gebiedsontwikkelingen zijn, maar ook woning- of utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast creëren wij oplossingen voor vragen uit de markt, zoals duurzame woningen, speciale woonvormen en zeer kostenefficiënte rijwoningen, tweekapppers en vrijstaande woningen met toch een rijke uitstraling. Ons plan Unik! in De Bangert & Oosterpolder is hiervan het bewijs. Dit plan is momenteel in verkoop en past goed in de prachtige wijk.

Pré-Bo-West b.v.

Pré-Bo-West b.v. is een kleinschalige projectontwikkelaar die onderscheidende woningen ontwikkelt. Woningen met eigen identiteit waarbij wordt geluisterd naar de koperswensen. Pré-Bo-West is al meer dan 30 jaar actief in Hoorn en heeft menig nieuwbouwplan op zijn naam staan in de Grote Waal, Risdam, Nieuwe Steen en Kersenboogerd. Thans realiseert Pré-Bo-West (merendeels vrije sector-)woningen in Bangert en Oosterpolder.

Gemeente Hoorn

In Bangert en Oosterpolder kun je je eigen droomhuis bouwen op een zonnige bouwkavel. Je geniet hier van rust en ruimte. De fraaie architectuur in een landelijke omgeving maakt wonen in Bangert en Oosterpolder uniek.
Deze wijk biedt het beste van 2 werelden: een dorpse sfeer, maar toch vlakbij de A7 en de stedelijke voorzieningen van de historische havenstad Hoorn.
Meer informatie over de kavels vind je op de website van de Gemeente Hoorn.

Vos' Hoorn B.V.

Vos' Hoorn B.V. ontwikkelt gasloze en energiezuinige woningen voor de toekomstige fases in de Bangert en Oosterpolder. De realisatie van de woningen wordt uitbesteed aan externe bouwbedrijven. Vos’ Hoorn BV waarborgt de kwaliteit van die woningen door een strenge kwalitatieve selectie van het aannemingsbedrijf. Met dit bedrijf worden strikte afspraken gemaakt over de monitoring van de kwaliteit van de woningen, gedurende de bouw en bij de oplevering. Daartoe begeleiden we aannemers bij de bouw en uitvoering en instrueren we hen bij relevante details.

De woningen in het laatste plan Molenzicht zijn inmiddels verkocht.

ZeemanVastgoed

Zeeman Vastgoed creëert – zowel zelfstandig als in samenwerking – woonomgevingen naar de wensen van de eindgebruiker. Een project is (en blijft) immers alleen succesvol als de bewoners zich hier helemaal thuis voelen. Dromen van de consument zijn onze leidraad. Kleuren, stijlen, sferen komen samen op de tekentafel, met oog voor heden, verleden én toekomst. Zo streven wij allemaal onze gezamenlijk ambitie na: duurzame en verantwoorde bijdragen leveren aan de woonkwaliteit voor vele mensen, ook in Bangert & Oosterpolder! Onze volgende fase in deze prachtige wijk is op dit moment in verkoop; plan Molenzicht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?