4 Bouwkavels in verkoop

Begin 2023 zet de gemeente in de Bangert en Oosterpolder vier kavels in de verkoop als zelfbouwkavels. Deze kavels liggen in fase A West in Blokker. Het gaat om een kleinschalige ontwikkeling ten zuiden van de Koewijzend en ten westen van de Kolenbergstraat. Op de afbeelding (hieronder) zijn de kavels te zien met W1, W2, W3 en W4.

Heb je interesse in een van deze kavels?

6 december '22

Meld je dan voor 31 december 2022 vrijblijvend aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin dat je geïnteresseerd bent in de koop van een van de kavels in fase A West. Dan word je op de hoogte gehouden van de start van de verkoop van de kavels in 2023. Jouw interesse is geheel vrijblijvend en geeft geen recht tot koop.

Het plan
De woningbouw is gelegen rondom een centraal park en is bereikbaar via de Koewijzend. In dit plan komen ongeveer 60 woningen, waarvan 40 twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komt er een appartementencomplex in de dure categorie, dat omgeven is door groen. De zelfbouwkavels variëren in grootte van ongeveer 650 tot 810 m2 met een prijs tussen de EUR 500.000 en EUR 525.000. De ligging is allemaal aan het water. Op de kavels mag een vrijstaande woning worden gebouwd passend binnen de eisen van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

Verkoopprocedure
Bij de start van de verkoop in 2023 worden de verkoopprocedure en kaders samengevat in een kavelpaspoort. Er wordt een inschrijftijd gehanteerd waarbij na sluiting een loting zal plaatsvinden onder degene die zich hebben aangemeld voor een kavel.

Meer informatie over de kavels
Zelfbouwkavels Hoorn