De 48 woningen in Klaverveld binnenkort in verkoop

4 maart '22

Het is zover! De datum van de start verkoop van de woningen in Klaverveld is bekend. Noteer alvast in je agenda: dinsdagochtend 8 maart as. om 10 uur.

Online inschrijving

De verkoop van de woningen van Klaverveld start op dinsdagochtend 8 maart om 10:00 en eindigt exact een week later op dinsdagmiddag 15 maart om 17:00.

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account voor nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan!

image alt

Een nieuwbouwwoning kopen. Hoe werkt dat?

Wil je meer weten over hoe het kopen van een nieuwbouwwoning in Klaverveld nou precies werkt? De inschrijving, de toewijzing en daarna? Lees dan de informatie over het kopen van een woning. Helder, kort en bondig. En kom je er niet uit en heb je toch nog vragen? Dan bel of chat je toch gewoon even met ons. 

Let op: bij de verkoop van de 8 beneden- en bovenwoningen gelden aanvullende toewijzingscriteria van de gemeente Hoorn. Lees via de link hieronder alles over deze criteria. 

image alt

Kijk en vergelijk

Vanaf nu is het dus mogelijk om alle woningen (bouwnummers) te bekijken en te vergelijken. Naast een korte globale omschrijving per woning vind je ook bij elk bouwnummer plattegronden, de kenmerken, de zonligging, de woonoppervlakten, het aantal slaapkamers, de gevelbeelden en natuurlijk de prijzen!

Daarnaast kun je hier binnenkort ook de wijk en alle woningen ook in 3D bekijken via een woningenviewer. Een online 3D-tool die het je makkelijker maakt om je te oriënterend, je favoriete woning(en) beter voor te stellen en een goede keuze te maken. Plattegronden zijn immers maar plattegronden.

Bekijk alle woningen

Favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account hebt aangemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.