De woningen in de Bangertse Tuin binnenkort in verkoop

De woningen in de Bangertse Tuin gaan binnenkort in verkoop. 16 bijzondere woningen op een unieke historische fruittleeltlocatie in Blokker. Daar waar ooit appels en peren groeiden en de fruitbomen bloeiden, woon je op een unieke plek. In een semi-bungalow, een 2 onder 1 kapwoning of in een vrijstaande woning. 

De verkoop van de woningen start op dinsdagochtend 10 januari om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je vanaf dinsdagochtend 10 januari om 10:00 uur jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met maandagochtend 10 januari om 10:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving.

De toewijzing van de woningen wordt op dinsdagmiddag 24 januari om 17:00 uur bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan direct in jouw Mijn Eigen Huis-account.