De Bangertse Tuin in beeld

Misschien heb je ze al gezien, de definitieve artist impressies van de woningen in de Bangertse Tuin. De impressies  - of in vaktaal 'renders'- laten heel goed zien hoe de toekomstige buurt(tje) aan het park eruit zal zien. Niet alleen vanaf straatnivo, maar ook van boven. Kijk maar!

Historische fruittuin en serres

28 november '22

De vogelvluchtimpressie laat heel goed zien hoe de buurt er over een aantal jaren er uit zal zien. De semi-bungalows, de verschillende vrijstaande woningen en de 2 onder 1 kapwoningen, grenzend aan het park en het geplande luxe appartementsgebouw. En omsloten door de bestaande bebouwing.

Wat ook goed zichtbaar is, is een deel van de (gerestaureerde) historische fruittuin, boven in beeld. Met een aantal bewaard gebleven historische fruitkassen en serres, inclusief de herbouwde schoorsteen. Een echt landmark van de buurt! 

Naast de sfeerbeelden en de vogelvlucht vind je bij elk bouwnummer apart een beeld van de (voor)gevel. Deze gevelbeelden vind je ook terug bij de informatie op bouwnumernivo. 

Hoe het was

Tot slot tonen we ook een oude luchtfoto van de fruittuin. Een foto die in 2016 werd genomen, net voordat de fruittuin werd ontmanteld als voorbereiding voor de (toekomstige) nieuwe en mooie bestemming op deze bijzondere plek.