De bouwnummers en de prijzen

15 november '22

Begin 2023 gaan de 16 woningen van de Bangertse Tuin in verkoop: semi-bungalows, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. In aanloop naar de verkoop hiervan kun je nu de specificaties van alle 16 bouwnummers woningen bekijken, inclusief de prijzen. 

image alt

Impressies van de buurt

Daarnaast is er al een aantal definitieve artist impressies van de verschillende woningtypen gereed, en die delen we natuurlijk graag. De impressies geven een hele mooie herfstsfeer van het nieuwe buurtje aan het park. 

Van alle woningtypen bieden we nu ook een (aanklikbaar) overzicht van alle bouwnummers per type, inclusief de kenmerken (woonoppervlakte, plattegronden, aantal kamers etc.) een omschrijving van de woning en natuurlijk de prijzen. Op een kaartje van de buurt kun je bovendien precies zien waar de woningen liggen in het plan. En je kunt heel gemakkelijk de woningen met elkaar vergelijken. 


Mijn Eigen Huis-account

Geïnteresseerd in een van de woningen en wil je weten hoe dat werkt, het kopen van een nieuwbouwwoning? Maak dan allereerst een persoonlijk account aan. Wij noemen dat een 'Mijn Eigen Huis-account' (MEH-account). Via dit account geef je tijdens de verkoop bijv. jouw/jullie voorkeuren door en kun je bijvoorbeeld in aanloop naar de verkoop de woningen van jouw voorkeur al bewaren. Wel zo handig!