De vele voordelen van levensloopbestendig wonen

26 september '23

Levensloopbestendig wonen is ideaal voor als je (nu al) gelijkvloers wilt gaan wonen met het oog op de ouderdom in de toekomst. Alles gelijkvloers, je hebt een heerlijke tuin aan het water en ook nog eens voldoende ruimte boven voor logees. In ons project is nog slechts 1 van zo'n woning vrij.

Bijkomend voordeel: de bouw van de woningen in de Bangertse Tuin is zelfs al gestart! Dat betekent dat je zeker bent van de bouw, dat je minder lang hoeft te wachten op een opgeleverde woning en voor een kortere periode dubbele woonlasten hebt. Wie wil dat nou niet? 

image alt

Tuinliefhebbers opgelet!

In het nog vrije bouwnummer 14 woon je in een zogenaamde levensloopbestendige woning, wat in essentie betekent dat jij hier gelijkvloers en dus – onafhankelijk van leeftijd of fysieke toestand – zorgeloos kunt wonen! En tuinliefhebbers opgelet: dit is geen appartement met een balkon, maar een woning met een heerlijke tuin, die bovendien ook nog aan het water ligt. 

De klassieke gevel met roodbruin steen en de grijze luiken geven de woningen een bijzonder aanzien. Wil jij een 'levensbestendige woning' die óók de ruimte biedt om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze woning heeft het allemaal! Via meerwerkopties is het zelfs mogelijk om op de bovenverdieping een toilet een badkamer te realiseren. Heel handig voor de logerende familieleden of vrienden. 

Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming is deze woning bijna energieneutraal en dus toekomstbestendig! En heb je zeer lage energiekosten. Elke maand weer!