De woningen zijn in verkoop!

10 januari '23

De verkoop van de 16 woningen in de Bangertse Tuin is gestart! En dat betekent dat je je kunt inschrijven voor dit project. Hoe de verkoop van de woningen precies werkt, lees je hieronder.

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de bouwnummers

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot maandag 23 januari om 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op dinsdag 24 januari om bekend gemaakt om 17:00 uur. Ook deze informatie vind je dan in jouw account.

Financiële check én advies?

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. Daarbij wordt ook gekeken of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken.

Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. 

Een financieel advies is ook mogelijk. Neem dan contact op met Rabobank. Het financieel advies is geheel vrijblijvend en gratis. 

image alt

Super energiezuinig

In de Bangertse Tuin vind je 3 verschillende woningtypen: 4 vrijstaande woningen, 6 semi-bungalows en 6 tweekappers.

Hier woon je super energiezuinig in een duurzame woning met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. In een heerlijk rustige woonomgeving, aan de rand van een park en omringd door bestaande bebouwing. En op een bijzondere plek met een mooie historie.