De woningen zijn toegewezen!

24 januari '23

De verkoop van de 16 woningen in de Bangertse Tuin sloot onlangs. Na de loting door Abma Schreurs Notarissen in Purmerend zijn de woningen toegewezen. Elk inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail bericht gekregen of een bouwnummer wel of niet is toegewezen. 

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! Voor hen die geen woning toegewezen hebben gekregen: helaas, heel erg jammer!

Tip: Houd de actuele beschikbaarheid van de woningen in de gaten, of neem contact met ons op en laat je op de reservelijst plaatsen. Je weet maar nooit!

Mijn Eigen Huis-account

Op veel bouwnummers zijn er meerdere inschrijvingen binnen gekomen. Daarom is er geloot bij de notaris. Alle kandidaten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis-account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle inschrijvers die voor een bouwnummer zijn ingeloot hebben (nadat zij dit hebben bevestigd in hun Mijn Eigen Huis-account) een optie op een bouwnummer van het project.