Wethouder slaat 1e paal

21 maart '16

Aan de Lage Hoek in Zwaag sloeg wethouder Nel Douw (Grondzaken) van de gemeente Hoorn op 18 maart de officiële 1e paal van het eengezinswoningenplan BangertHof en BangertOptare. Het gaat om 23 woningen van Ooms Bouw & Ontwikkeling in Bangert en Oosterpolder. De kopers legden samen een vloerplaat voor de woningen en maakten een begin met het metselwerk aan hun woning.

De royale eengezinswoningen zijn ontworpen door EWP Architecten. De verkoop is vlot verlopen, inmiddels zijn alle woningen verkocht.

Ook bij de aangrenzende plannen van BPD Ontwikkeling/Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin werden op 18 maart handelingen verricht door de kopers. Bij de 10 eengezinswoningen werd een vloerplaat gelegd, terwijl bij de 2 onder 1 kap- en vrijstaande vrijstaande woningen één van de kopers een aanvang heeft gemaakt met het metselen van zijn woning. Ook deze door Architectenbureau De Wolff & Partners ontworpen woningen zijn allemaal vlot verkocht via Boekweit|Olie makelaars/taxateurs te Hoorn.

Eerste paal gezinswoningen Bangert Oosterpolder

Na de handelingen sprak de wethouder in De Kreek de blije kopers toe en feliciteerde zij de kopers met hun koop. De projecten zijn direct tegen de bestaande bouw van het dorp Zwaag gesitueerd. In de komende tijd zullen slechts een beperkt aantal eengezinswoningen worden aangeboden.

Verkoop nieuwe woningen

In de nabije toekomst komt de nadruk te liggen op de realisatie van 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. Boekweit|Olie verwacht in mei 2016 te starten met de verkoop van deze woningen. Belangstellenden hiervoor kunnen zich laten inschrijven bij Boekweit|Olie, via emailadres: [email protected].