Viering start bouw plan Molenzicht

5 november '18

Projectontwikkelaars ZeemanVastgoed en Vos’ Hoorn B.V. hebben samen met aannemer Ooms Bouw een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van het bijzondere plan Molenzicht in de nieuwe woonwijk Bangert & Oosterpolder in Zwaag.

Woensdagochtend 10 oktober jl. heeft wethouder Van der Ven de officiële paal geslagen. Alle kopers en betrokken partijen, waren uitgenodigd voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis. Na het slaan van de paal hebben zij gezamenlijk een ontbijt genuttigd bij de nabij gelegen MFA De Kreek.

Aan de rand van Bangert & Oosterpolder verrijzen de 20 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen van plan Molenzicht. Slechts een laatste rij vrije bouwkavels scheidt de woningen van vele hectaren fruittuinen. De fraaie moderne architectuur is stijlvol uitgewerkt en voorzien van bijzondere accenten. Aan de voorzijde geniet men straks van een weids uitzicht dankzij de doorvaarbare singel met groenstroken, twee rustige bestemmingswegen en voetpaden. Het plan is qua architectuur ontworpen door Boparai Associates uit Oostzaan. Er is nog 1 vrijstaande woning te koop. Kijk op www.woneninmolenzicht.nl voor meer informatie.

  Partners in Bangert & Oosterpolder
  Voorzieningen in de omgeving