Gratis inzicht in jouw financiële mogelijkheden

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Mocht je al een van de woningen in de Bangertse Tuin op het oog hebben, dan is financieel inzicht in jouw of jullie situatie natuurlijk van groot belang.

Hoe werkt het?

17 november '22

Het hebben van inzicht in jouw financiële mogelijkheden, kan ook bij de toewijzing van de woningen in je voordeel werken! Bij het toewijzen van woningen (na loting bij de notaris) waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we namelijk ook of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen.

Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen en heb je geen financiële check nodig.


Maak eens kennis met onze adviseurs

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Thomas Harmsen en Ruben Tatenhove, zijn nauw betrokken bij de verkoop van de woningen in de Bangertse Tuin. Ze gaan graag vrijblijvend en gratis met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor jou of jullie nieuwe droomwoning in Hoorn.

Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Thomas
Ruben

Thomas Harmsen (geheel links, of bovenste foto)
[email protected]
06-25 720 700

Ruben van Tatenhove (links of onderste foto)
[email protected]
06-21 88 13 63