Kom voor tuinadvies 25 maart naar Intratuin!

Informatiedag in het tuincentrum

23 maart '17

Uw tuin kan met kleine aanpassingen al snel mooier en watervriendelijker wordt. De informatiedag in het tuincentrum is onderdeel van de campagne 'Meer ruimte voor water in je tuin' van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Want door een water- en natuurvriendelijke inrichting van de tuin, kunt u wateroverlast en –tekort helpen beperken. 

Neem een foto van uw tuin mee!

U bent zaterdag 25 maart van harte welkom in het tuincentrum aan de Noorderdracht 20A, in Oosterblokker voor tips en inspiratie. De informatiestand over natuur- en watervriendelijke tuinen is er van 11.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Het is wel handig als u een foto van uw tuin meeneemt. Komt u met kinderen? Neem dan ook een lege plastic fles van 1,5 liter mee. Dan kunnen ze zelf hun minituintje maken. 

Van half maart tot eind april organiseert het hoogheemraadschap een campagne met het thema 'Meer ruimte voor water in je tuin.' Deze campagne geeft tips over wat u zelf kunt doen om wateroverlast te voorkomen. Informatie hierover is ook te vinden op de campagnewebsite veiligschoonvoldoende.nl.