Laatste ontwikkelingen plan Aan ’t Hoff

7 juni '21

Rond de zomer zullen wij met de 34 woningen in plan Aan ’t Hoff in verkoop gaan. Zoals in de eerdere nieuwsbrief al vermeld is, komen er 6 hoekwoningen, 15 tussenwoningen, 8 tweekappers, 1 vrijstaande woning en 4 semi bungalows (levensloopbestendig) op deze fijne woonlocatie nabij het Kloosterpark.
Op dit moment is de grond al zo goed als bouwrijp gemaakt, wordt er door de architecten hard gewerkt aan de afronding van het plan en wachten we op de prijzen van de aannemer.

Nieuwsbrief

De verkoop zal via digitale weg verlopen en wij informeren je daar graag over in onze volgende nieuwsbrief. Houd je mailbox dus in de gaten! Als je deze nieuwsbrief ontvangt, dan word je automatisch op de hoogte gehouden. Maar misschien ken je nog nieuwsgierigen of geïnteresseerden in je familie- of vriendenkring, die ook belangstelling hebben voor wonen Aan 't Hoff in Bangert en Oosterpolder? Stuur dan deze nieuwsbrief aan hen door! Maar ze kunnen natuurlijk ook zichzelf (zie hieronder) inschrijven, dan worden ze direct en automatisch op de hoogte gehouden.

De afbeeldingen hieronder tonen een luchtfoto van de bijna bouwrijp gemaakt grond. En een overzicht van alle fases van de diverse deelplanen, incl. het rood aangegeven fase 5A van Aan 't Hof. 

Meer informatie