Lekker oud worden in de Bangertse Tuin?

27 juli '23

Er is nog slechts 1 woning vrij in de Bangertse Tuin! Een levensloopbestendige woning. Dit is dé ideale woning voor als je (nu al) gelijkvloers wilt wonen met het oog op de ouderdom in de toekomst. Alles gelijkvloers, een heerlijke tuin en ook nog eens voldoende ruimte boven voor logees.

Bovendien start de bouw van jouw woning al na de zomervakantie! Dat betekent dat je zeker bent van de bouw, dat je minder lang hoeft te wachten op een opgeleverde woning en voor een kortere periode dubbele woonlasten hebt. Wie wil dat nou niet? 

image alt

Tuinliefhebbers opgelet!

In het nog vrije bouwnummer 14 woon je in een zogenaamde levensloopbestendige woning, wat in essentie betekent dat jij hier gelijkvloers en dus – onafhankelijk van leeftijd of fysieke toestand – zorgeloos kunt wonen! En tuinliefhebbers opgelet: dit is geen appartement met een balkon, maar een woning met een heerlijke tuin, die bovendien ook nog aan het water ligt. 

De klassieke gevel met roodbruin steen en de grijze luiken geven de woningen een bijzonder aanzien. Wil jij een 'levensbestendige woning' die óók de ruimte biedt om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze woning heeft het allemaal! Via meerwerkopties is het zelfs mogelijk om op de bovenverdieping een toilet een badkamer te realiseren. Heel handig voor de logerende familieleden of vrienden. 

Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming is deze woning bijna energieneutraal en dus toekomstbestendig! En heb je zeer lage energiekosten. Elke maand weer!