Lichtjesavond 24 september

15 juli '16

Het belooft een bijzondere avond te worden in Bangert en Oosterpolder op zaterdag 24 september 2016. De 3e editie van de lichtjesavond, de 'light walk experience', een belevenissenpad voor jong en oud. De woonwijk en ‘De Strip’ worden het decor van dit evenement met als afsluiting de boomgaardpicknick op de Heemraad.

Een 'Glow in the dark' wandeling door de wijk op lichtjesavond. Er is veel te beleven: proeven in het donker, meedoen aan de neon-badminton, op de foto in de selfie-hut, de verlichte bootjes die langs de route meevaren en luisteren en kijken naar de verschillende optredens die langs de hele route staan. De bewoners die langs de route wonen worden verzocht om hun tuinen extra te versieren met kaarsen en lichtjes.

Doe mee en win!
Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Er is een prijs voor degene die de mooiste glow in the dark outfit heeft en voor wie het mooiste geschminkt is. Ook is er een prijs voor de mooist versierde en verlichte tuin. Deelnemen aan de wedstrijd doe je door het plaatsen van je foto op de facebookpagina van de Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder. De winnaars worden op 24 september tussen 23.00 – 00.00 uur bekendgemaakt via de Facebookpagina

De aftrap van de light walk experience is om 20.00 uur bij de plas op de Wierdijk. De afsluiting is rond 22.00 uur in de boomgaard op de Heemraad. Kinderen kunnen zich ‘glow in the dark’ laten schminken tussen 19.00 – 20.00 uur op de Wierdijk, ter hoogte van de plas. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwsberichten, ga dan naar de facebookpagina van de lichtjesavond. Heeft u nog vragen dan kunt u die stellen via [email protected].

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten en kennis te maken met een aantal dans- en muziekverenigingen die actief zijn in Zwaag en MFA De Kreek.