Online bijeenkomst nieuwe fase Bangert en Oosterpolder op 25 januari a.s.

17 januari '22

Nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder staat een nieuwe uitbreiding te wachten! Onder de naam Fase 5A Zuid bouwt EWF aan een plan met circa 94 nieuwe eengezinswoningen. Kom je 25 januari naar de online informatiebijeenkomst om meer te horen én mee te denken?

In grote lijnen

Bangert en Oosterpolder in Hoorn staat nooit stil. De wijk is sinds 2005 volop in ontwikkeling en ook nu heeft EWF, een samenwerking tussen ontwikkelaars AM en Linden Groep, een nieuw plan. Het voornemen? Zo’n 94 eengezinswoningen op het onbebouwde stuk grond op de hoek van De Strip en Westerblokker, achter de Barmhartige Samaritaan.

image alt

Jouw mening telt

Maar hoe ziet dat eruit? We vinden het belangrijk dat omwonenden, belanghebbenden en toekomstige bewoners goed op de hoogte zijn van het plan. En natuurlijk dat iedereen zijn of haar stem kan laten horen. Daarom nodigen we je uit voor de online informatiebijeenkomst op dinsdag 25 januari a.s. van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Tijdens de interactieve sessie informeren we je over de plannen, maar we behandelen ook aandachtspunten en vragen. Daarna is er tot eind februari nog ruimte om je stem te laten horen. Het eindresultaat? Een stedenbouwkundig plan dat verrijkt is met de wensen en aandachtspunten vanuit de buurt.

Meld je aan
  Meer nieuws lezen
  Meld je aan