Feestelijke paal project ‘UNIK!’ te Bangert en Oosterpolder

4 maart '19

Donderdag 28 februari was een bijzondere dag. Niet alleen voor de kopers maar ook voor alle medeopdrachtgevers en betrokkenen die de afgelopen jaren hebben gewerkt aan dit schitterende project. Op deze dag huldigden we de start van de realisatie van ‘UNIK!’ te Bangert en Oosterpolder in, een mijlpaal dat zeker gevierd mocht worden.
Het slaan van de feestelijke paal was een mooi moment, vertel Michèl Rood, ontwikkelingsmanager bij Ooms Bouw & Ontwikkeling. Alle toekomstige bewoners van groot tot klein mochten hun (hand)tekening zetten op de feestelijke paal die hierna geslagen werd door wethouder Marjon van der Ven.

Unieke plek in het hart van Bangert en Oosterpolder

In ‘UNIK!’ worden vijfentwintig woningen gebouwd waarvan zeventien voor de vrije verkoop. Dit aanbod bestaat uit twee hoek- en zeven middenwoningen, die dankzij de scherpe prijzen ideaal zijn voor starters op de woningmarkt. Daarnaast verrijzen in ‘UNIK!’ acht schitterende vrijstaande woningen gelegen aan doorvaarbaar water. Deze bieden royaal woongenot voor het hele gezin. En dat volledig gasloos! De overige acht rijwoningen worden gebouwd voor de verhuur, de verwachting is dat deze grotendeels in het sociale huursegment komen te vallen. De rijwoningen vinden aansluiting aan de overige woningen, gelegen aan de strip. ‘UNIK!’ ligt slechts enkele passen verwijderd van het winkelcentrum. Met het totale plaatje van ruimte, architectuur, ligging en prijs doen alle woningen eer aan de naam van dit deelplan!

Na de feestelijke handeling was er nog een gezellig samenzijn van alle kopers en betrokkenen in MFA De Kreek. Vooral voor de kopers een prettige gelegenheid om even een praatje te maken met hun toekomstige buren.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en kijken uit naar een voorspoedige bouw! 

  Bekijk de voorzieningen
  Bekijk de ligging