Verkoop 34 woningen Aan ’t Hoff gestart

27 juli '21

Donderdag 15 juli jl. is de verkoop gestart van plan Aan ’t Hoff van ontwikkelaar Zeeman Vastgoed in fase 5a van de wijk in Blokker. De mogelijkheden zijn talrijk, nieuwsgierig geworden? Hieronder alle informatie over de in totaal 34 woningen in deze fase.

Schrijf je in voor 16 augustus

De 34 woningen van nieuwbouwplan Aan ‘t Hoff zijn er in 5 woningtypen, maar vormen wel één geheel. Je hebt de keuze uit de volgende type woningen:

  • Vrijstaande woning type Pauw - 1 woning
  • 2 onder 1 kapwoningen type Cincq - 8 woningen 
  • Rijwoningen type Concordia - 13 woningen
  • Rijwoningen type Almonde - 8 woningen
  • Semi bungalows type Sterre - 4 woningen

Woningtype Almonde en Sterre kijken uit op het groene hof. Alle woningen worden opgetrokken uit luxe bakstenen in diverse kleurstellingen. Zo krijgt elk zijn eigen identiteit. Interesse? Wacht niet langer en schrijf je via onderstaande button in voor 16 augustus a.s.!

Ga naar wonenaanthoff.nl
image alt

Volop groen en variantie

Kies je voor een groen uitzicht of ga je voor variantie? De mogelijkheden zijn er! Zo kijken de 2 onder 1 kap- en de vrijstaande woningen fantastisch uit op het groen in de omgeving en zijn de geschakelde rijwoningen aan de buitenzijde zeer gevarieerd. En alle 34 samen één sfeervol geheel.

Welkom in plan Aan ‘t Hoff, een fraai deelplan in fase 5a van de wijk Bangert en Oosterpolder. De waterpartijen en de groenzone verrijken dit fraaie woongebied waardoor het straks in het ruim opgezette nieuwbouwplan heerlijk wonen is.