De verkoop Klaverveld is gestart

8 maart '22

Woon jij straks in een mooie tussenwoning, een vrijstaande woning of toch een 2 onder 1 kapwoning in Klaverveld? De woningen in dit nieuwbouwproject zijn nu in verkoop. Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je alles over de inschrijving.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de verkooptekeningen, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Heb jij een keuze gemaakt voor welke woning(en) je in aanmerking wilt komen? Log in op je Mijn Eigen Huis-account en geef online je voorkeuren door. Inschrijven kan t/m dinsdag 15 maart om 17:00 uur.

Op donderdag 18 maart wordt de uitslag van de toewijzing bekend gemaakt. Dit vind je dan ook terug in je Mijn Eigen Huis-account.

De inschrijfprocedure

Tijdens de inschrijfperiode (van dinsdag 8 maart om 10:00 uur t/m dinsdag 15 maart om 17:00 uur) heeft iedereen de kans om online zijn of haar voorkeuren door te geven. 

In deze inschrijfperiode kan je in je Mijn Eigen Huis-account maximaal 5 voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Gedurende de hele inschrijfperiode kan je je voorkeuren doorgeven, wijzigen en/of verwijderen. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op je kans op een woning.

Let op!

  • Per toekomstig huishouden mag er slechts één inschrijving worden gedaan. Kandidaten die niet aan de inschrijfvoorwaarden voldoen, kunnen worden uitgesloten van de loting.

  • Voor de beneden- en bovenwoningen gelden aanvullende toewijzingscriteria. Lees hierover meer in de link hieronder.