De verkoop van plan Aan 't Laantje start binnenkort!

18 maart '22

Nog heel even geduld, maar binnenkort gaat ZeemanVastgoed in verkoop met 18 woningen in nieuwbouwplan Aan ’t Laantje, Bangert en Oosterpolder in Blokker!

image alt

Wat komt er in verkoop?

Nieuwbouwplan Aan 't Laantje telt in totaal 18 woningen waarvan de namen van de woningtypes zijn afgeleid van bekende Hoornse plekken:

  • 2x vrijstaande woningen type Waegh
  • 6x 2 onder 1 kapwoningen type Venidse
  • 4x 2 onder 1 kapwoningen type Keern
  • 6x rijwoningen type Gouw

Alle woningen krijgen luxe bakstenen in diverse kleurstellingen of een donkere gevelkleding aan de buitenzijde. Zo krijgt elk huis zijn eigen identiteit.

Wanneer is er meer informatie beschikbaar?

Op dit moment zijn wij achter de schermen, druk bezig om alle stukken voor nieuwbouwplan Aan 't Laantje verkoop-klaar te maken. Wij streven ernaar om dinsdag 29 maart a.s. vanaf 15.00 uur alle benodigde informatie compleet te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prijslijst, de brochure en de woonwensenlijst. Het digitaal inschrijven voor de woning van jouw keuze, verloopt via de volgende website:

Bekijk plan Aan ’t Laantje

Zo bereid je je goed voor

Er kan vaak meer dan je denkt op het gebied van het financieren van een woning. Wil je alvast weten of het kopen van een nieuwbouwwoning in Aan 't Laantje financieel haalbaar is? Dan kun je contact opnemen met een hypotheekadviseur, zoals bijvoorbeeld de adviseurs van Hét Hypotheekbureau. Zij geven je graag vrijblijvend hypotheekadvies op maat.

Interesse? Maak dan telefonisch een afspraak voor een adviesgesprek via 0229-233133. Wil je eerst meer informatie over het project? Neem dan contact op met Zeeman Makelaars, telefonisch te bereiken op +31(0)229 244688.