Bouw in zicht

29 maart '23

Eind vorig jaar gingen we in verkoop met de woningen in de Bangertse Tuin. Inmiddels is het grootste deel van de woningen verkocht en komt de bouw van de woningen in zicht.

Al 75% van de woningen verkocht

De 16 woningen in de voormalige fruittuin aan het (toekomstige) park gingen eind december vorig jaar in verkoop. Inmiddels is 75% van alle woningen verkocht, en dat betekent dat de bouw van de woningen in zicht komt.

Met de verkoop van meer dan 70% van de woningen is voldaan aan één van de voorwaarden om het project daadwerkelijk te kunnen realiseren. Inmiddels is de Omgevingsvergunning voor het project onherroepelijk. Een Omgevingsvergunning is (ook) vereist om te kunnen starten met de bouwwerkzaamheden.  

Zodra aan alle (opschortende) voorwaarden is voldaan, kan het project 'gegund' worden en kan de bouw officieel starten. Alle kopers van de woningen worden hiervan dan natuurlijk persoonlijk op de hoogte gesteld.  

image alt

Nog slechts 2 woningen vrij

In de Bangertse Tuin zijn nog slechts 2 woningen vrij. Dit zijn semi-bungalows, met een mooie klassieke gevel, een ruime berging, een pergola, 2 parkeerplaatsen en een ruime tuin aan het water. Aangesloten op het warmtenet, voorzien van vloerverwarming en op het dak zonnepanelen. En dat scheelt in de energiekosten. Elke maand weer. 

Het bijzondere van deze woningen is dat deze (via meerwerk) omgetoverd kunnen worden naar 'levensloopbestendige' woningen. Woningen waar je oud kunt worden en lekker gelijkvloers woont. Met een slaapkamer, keuken, badkamer op de begane grond. En boven voldoende ruimte voor logerende (klein)kinderen, met een eigen badkamer. 

Geïnteresseerd in een van deze woningen? Bekijk dan in het woningoverzicht deze bijzondere en (nog) beschikbare woningen.