Er zijn nog slechts 2 woningen vrij!

17 april '23

Er zijn nog woningen vrij in de Bangertse Tuin! Dit zijn semi-bungalows, waaronder bouwnummer 13 en 14. Dit zijn de gedroomde woningen voor als je gelijkvloers wilt wonen, met voldoende ruimte boven voor logees én met een tuin. En die tuin: die ligt bovendien aan het water!

'De Betuwe van West-Friesland'

De 2 woningen liggen in de Bangertse Tuin. Hier woon je in het hart van wat ooit een bloeiend fruitteeltgebied was. De ‘bloeiende Bangert’. Net ten noordoosten van het historische Hoorn was dit eeuwenlang hét fruitteeltgebied van West-Friesland. Toen ook wel bekend als ‘De Betuwe van West-Friesland’. Een streek met vele boomgaarden, vol fruitbomen, met oa. aalbessen, appels, peren en pruimen. En later in druivenkassen moerbeien, frambozen, rode en witte druiven en zelfs kiwi’s.

Bangertse Tuin in vogelvlucht

Extra badkamer en toilet óók mogelijk

In de nog vrije bouwnummer 13 en 14 woon je in een zogenaamde semi-bungalow, wat in essentie betekent dat jij hier gelijkvloers en dus – onafhankelijk van leeftijd of fysieke toestand – zorgeloos kunt wonen! En tuinliefhebbers opgelet: dit is geen appartement met een balkon, maar een woning met een heerlijke tuin, die bovendien ook nog aan het water ligt. 

De klassieke gevel met roodbruin steen en de grijze luiken geven bouwnummer 13 een bijzonder aanzien. Wil jij een 'levensbestendige woning' die óók de ruimte biedt om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze woning heeft het allemaal! Via meerwerkopties is het zelfs mogelijk om op de bovenverdieping een toilet een badkamer te realiseren. Heel handig voor de logerende familieleden of vrienden. 

Dankzij de zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming is deze woning bijna energieneutraal en dus toekomstbestendig! En heb je zeer lage energiekosten. Elke maand weer!