Zelfbouwkavels in verkoop

27 september '17

Op woensdag 27 september is de verkoop van 28 nieuwe zelfbouwkavels van start gegaan. De kavels worden aangeboden door de gemeente Hoorn en liggen in de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder, langs de Bangert en de Noorderdracht. U kunt zich nu inschrijven.

Hoe kunt u zich inschrijven?

Via de marker op de situatiekaart op www.bangertenoosterpolder.nl kunt zich oriënteren op de locatie van de zelfbouwkavels. Vanaf daar wordt u doorverwezen naar de aanbodpagina met de link naar de kavelpaspoorten. Heeft u zich all georiënteerd? Dan kunt u onderaan dit bericht meteen door naar de kavelpaspoorten. Op deze pagina vindt u het overzichtskaartje met de kavels, de spelregels voor de inschrijfprocedure en uiteraard de kavelpaspoorten. Er is een kavelpaspoort die hoort bij een van de drie deelgebieden: Waterland, Noorderdracht of Bangert.

De wijk Bangert en Posterpolder

In Bangert en Oosterpolder ontwerpt en bouwt u uw eigen droomhuis op een zonnige  zelfbouwkavel. U geniet er van rust en ruimte. De fraaie architectuur in een landelijke omgeving maakt wonen in Bangert en Oosterpolder uniek. Het heeft een dorpse sfeer, maar ligt toch vlakbij de binnenstad van Hoorn, de A7 en de stedelijke voorzieningen van de stad.

Themagebied Waterland

Waar het lint vroeger tussen de veengebieden en de latere fruitgaarden lag, vormt het nu de oostelijke grens van de wijk Bangert en Oosterpolder en fase 4b. De 28 zelfbouwkavels vallen onder themagebied ‘Waterland’ dat refereert aan een karakteristiek polderlandschap. Weids, open, met lange zichtlijnen, geaccentueerd door lange waterpartijen. De kavels kennen een maximale bouwhoogte van 11 meter. Behalve de kavels aan de Bangert, want deze kavels hebben een goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 8 meter.

  Bekijk de situatiekaart
  Ga direct naar de kavelpaspoorten